Palvelut

Toteutamme palvelukehitysohjelmia, joissa osallistamme asiakkaidemme asiakkaat ja sidosryhmät mukaan liiketoiminnan kehitykseen yhteisöllisten verkkotyökalujen avulla. Lisäksi mittaamme digitaalista asiakaskokemusta ja markkinointiviestintäsi vaikuttavuutta verkossa vuosien kokemuksella.

Jatka

Palvelukehitysohjelmat

Toteutamme palvelukehitysohjelmia, joissa osallistamme asiakkaidemme asiakkaat ja sidosryhmät mukaan liiketoiminnan kehitykseen yhteisöllisten verkkotyökalujen avulla.

Kehittämämme digitaalisen yhteisöalustan ja monipuolisten tutkimusmetodien avulla pääsemme nopeasti ja tehokkaasti syvälle asiakkaiden maailmaan ja luomme yhdessä asiakkaittesi kanssa sinulle etumatkaa kilpailijoihisi.

Palvelukehitysohjelmamme vastaavat keskeisiin liiketoiminnan ja palvelukehityksen kysymyksiin aina tuotteiden ja palveluiden ideoinnista lanseeraukseen.

Ohjelmistamme on laskettavissa lisäarvo/ROI, sillä mittaamme kehitettävän kohteen nykytilan ja lopulta saavutetut tulokset.

Mikä on palvelukehitysyhteisö?

  • Suljettu verkkosivusto
  • Osallistetaan asiakkaat ja työntekijät mukaan palvelukehitykseen
  • Yhdistää määrällisen ja laadullisen tutkimuksen parhaat puolet

Palvelukehitysyhteisön prosessi

Palvelukehitysyhteisössä hyödynnettäviä toiminnallisuuksia

  • Moderoitu keskustelupalsta
  • Fokusryhmät moderoituina chatteina
  • Kvantitatiiviset kyselyt
  • Video-, ääni- ja kuvaelementit esim. Videoblogi
  • Tuotteiden testaus, web-sivustolla toteutettavat tehtävät
  • Kuvagalleria, muun oman materiaalin lataaminen

Missä eri vaiheissa voit käyttää palvelukehitysohjelmaa?

Discovery

Löydä uusia mahdollisuuksia liiketoimintasi kasvuun.

Lue lisää

Tuomme asiakkaallemme näkemyksen valitun kohderyhmän käyttäytymisestä. Selvitämme palvelukehitysyhteisössä, mitkä ovat kohderyhmien asenteet, arvot ja motivaatio sekä mitkä ovat keskeiset tuotteisiin tai palveluihin liittyvät odotukset ja uhkakuvat.

Lopputulemana maalaamme kuvan valitun kohderyhmän tarpeista ja käyttäytymisestä. Esitämme näkemyksen siitä, minkä tyyppisille tuotteille tai palveluille on kysyntää. Ideointivaiheen pohjalta asiakkaamme saa näkemyksen kohderyhmän tarpeista sekä konkreettisia ideoita tuotteiden tai palvelukonseptien suunnittelulle.

Concept

Kasvata konseptien kaupallista houkuttelevuutta ja valmistele ne markkinoille.

Lue lisää

Testaamme palvelukehitysyhteisössä konseptiaihiot valitussa kohderyhmässä. Selvitämme asiakkaiden mielestä parhaat ja huonoimmat konseptit. Huonoimmat konseptit hylätään ja parhaita konsepteja kehitetään asiakaslähtöisesti eteenpäin. Selvitämme, mikä on paras konsepti, mille tuotteille tai palveluille on kysyntää sekä mitkä ovat palveluiden houkuttelevimmat ominaisuudet.

Lopputulemana asiakkaamme saa oikealla kohderyhmällä testatun konseptin ja suuntaviivat sen kehittämiseen.

Launch

Markkinoi palveluita huokuttelevilla viesteillä.

Lue lisää

Selvitämme palvelukehitysyhteisössä, mitä valittu kohderyhmä on tuotteesta tai palveluista valmis maksamaan. Testaamme, mitkä ovat toimivimmat markkinointiviestinnän kärjet kohderyhmittäin.

Lopputulemana asiakkaamme saa oikein kohdistetun ja tehokkaan lanseerauskampanjan.

Performance

Mittaa palvelusi ja tuotteesi menestymistä markkinoilla.

Lue lisää

Reaaliaikaisten verkkoanalytiikka- ja tutkimustyökalujen avulla autamme sinua ymmärtämään digitaalista asiakaskokemusta sekä digitaalisten markkinointikampanjoittesi tehoa.

Lopputuotteena parannamme sähköisen liiketoimintasi ja verkkokampanjoittesi tuottavuutta.

Digital performance

InterQuest on kumppanisi kun haluat systemaattisesti mitata ja parantaa asiakaskokemustasi tai markkinointiviestintäsi vaikuttavuutta verkossa. Teemme kaiken reaaliaikaisilla verkkotyökaluilla käyttämällä kävijäanalytiikkaa, kohdistettuja tutkimuksia sekä tekemällä A-B testausta.

Ohjelmissamme tuomme sinut kiinni kuluttajan pulssiin ja autamme sinua ohjaamaan liiketoimintaasi reaaliaikaisen asiakasymmärryksen pohjalta entistä tuloksekkaammin.

Digitaalinen asiakaskokemus

Autamme sinua mittaamaan ja kehittämään yrityksesi digitaalista asiakaskokemusta oli kyseessä sitten itsepalvelusivusto, verkkokauppa tai muu yrityssivusto.

Ohjelmissamme haemme vastaukset siihen, miten voit parantaa verkkokauppasi konversioita, tehdä sivustostasi kutsuvamman tai kehittää sivustosi sisältöä/tarjoamaa faktapohjaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Lopputuotteina pystyt parantamaan ja optimoimaan palvelun/tuotteen kaupallista menestystä usein jopa sadoilla prosenteilla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Digitaalinen markkinointi

Autamme sinua ymmärtämään erityisesti verkossa tapahtuvan viestinnän toimivuutta ja tehoa sekä kehittämään sitä systemaattisesti eteenpäin niin, että saat mediainvestoinneistasi enemmän irti läpi oman, ostetun sekä ansaitun median.

Ohjelmissamme haemme vastaukset siihen, miten digitaalinen mainonta ja viestintä vaikuttavat ostokiinnostukseen tai mielikuviin. Näin saat optimoitua kampanjainvestointisi tehon siinä 99% pääjoukossa, joka ei klikkaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää oman, ansaitun ja ostetun median digital performance -palveluistamme!

Think pieces

Tilaa Digimainonta 2017 -selvitys Tilaa tästä