Olemme ...

Katso työpaikat

Me olemme

Olemme joukko intohimoisia co-creationin suunnannäyttäjiä. Teemme palvelukehitystä ja digitaalisen markkinoinnin mittausta sananmukaisesti yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa, luoden maailmaan uusia, parempia tuotteita ja palveluita. Otamme seuraavia steppejä määrätietoisen tiimimme kanssa ulottaen tavoitteemme yli maan rajojen.

Saatamme olla maamme kovin toimija tällä saralla. Menestys ei kuitenkaan ole noussut hattuumme, vaan kannamme uranuurtajan viittaa ylpeydellä ja työtä pelkäämättömällä asenteella. Välitämme toisistamme, ja haluamme että osana tiimiämme saat olla juuri sellainen kuin olet. Olemme tehokas ja ketterä, napakan kokoinen porukka, joka nauttii yhteispelin hengestä. Tutustu alla lisää!
  • Me olemme hyviä löytämään ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin, yhteiset ahaaelämykset vahvistavat molemminpuolista onnistumisen tunnetta

    Jaana, Insight specialist, service development

  • Uuden tekeminen on parasta, saan käyttää luovuuttani ja ottaa uusia kiehtovia tekniikoita käyttöön. Koen, että työlläni on ratkaiseva merkitys onnistumisen kannalta.

    Jussi, Chief architect

  • Moni puhuu asiakaslähtöisyydestä, mutta meillä se on aidosti tekemisemme ytimessä. Meillä on ymmärrystä siitä, millaisia asiakkaamme ja heidän asiakkaansa ovat, mitä he arvostavat ja tarvitsevat.

    Lotta, Insight specialist, service development

Asiantuntijana InterQuestilla

Me olemme niitä asiantuntijoita, jotka käyttävät ohjelmistoamme/alustaamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Luomme yhteisöjä, joiden avulla asiakasorganisaatio pystyy kehittämään omia tuotteita ja palveluitaan yhdessä omien asiakkaidensa kanssa. Työmme on palkitsevaa, sillä saamme aikaan aidosti mitattavia tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnan parantamiseksi ja uusien, parempien tuotteiden ja palveluiden luomiseksi. Palvelukehitys- ja tutkimustyö meillä Interquestilla yhdistää mukavasti sosiaalista asiakastyötä sekä perinpohjaista dataan ja analytiikkaan perehtymistä.

Softakehittäjänä InterQuestilla

Me olemme ne, jotka luovat, ylläpitävät ja päivittävät alustaa, jonka päälle palvelumme rakentuvat. Kehittäjiemme tontille kuuluu koodaamisen lisäksi oman työn johtaminen sekä roadmappien teko, sekä bisneksen kasvaessa myös uusien vastuiden ja roolien omaksuminen. Kehittäjän työ meillä Interquestilla on taatusti kiehtovaa, sillä täällä pääsee mukaan työstämään aidosti uraauurtavia ratkaisuja isolla kädellä. Teemme yhteistyötä yli roolien, ja myös kehittäjät työskentelevät oman tiimin lisäksi palvelukehittäjien ja tutkijoiden, sekä liiketoiminnan johdon kanssa.

Avoimet työpaikat

InterQuestissa avoinna olevat työpaikat:

Etkö löytänyt sopivaa avointa tehtävää?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä sopivien uramahdollisuuksien tiimoilta. Avoin hakemus

Tiimi

Anna-Sofia Asiala

Anna-Sofia Asiala Junior Insight Planner

Jaakko Hautanen

Jaakko Hautanen Research Manager

Sami Itkonen

Sami Itkonen Senior Back-End Developer

Jori Juuti

Jori Juuti COO

Jussi Kauppinen

Jussi Kauppinen Chief Architect

Lotta Nivari-Lindström

Lotta Nivari-Lindström Insight Specialist, Service Development

Susanne Nylund

Susanne Nylund Insight Planner

Lotta Olkinuora

Lotta Olkinuora Global Insight Manager

Tommi Perälä

Tommi Perälä CTO

Anssi Riihimäki

Anssi Riihimäki Junior Web Developer

Jussi Sutinen

Jussi Sutinen Junior Insight Planner

Jaana Wikström

Jaana Wikström Insight Specialist, Service Development

Ville Österlund

Ville Österlund CEO

Löydät meidät myös somesta

  • |